Een fotoshoot, wat houdt dat in?

In de studio (op lokatie of bij u thuis als u de ruimte er voor heeft.) gaan we aan de slag met jouw huisdier. We gaan zo leuk mogelijke foto's maken. Portret, helemaal, liggend, staand, met of zonder eigenaar, kind etc. wat je maar wilt.

Bij de kennismaking met je hond kijk ik hoe deze reageert op mij, de camera en de locatie.

Gedurende de fotosessie werken we samen om je hond op zijn allermooist vast te leggen. Ik zorg hierbij voor de nodige aandachtstrekkers om de snuit mijn kant op te krijgen.

Het is dus wel de makkelijk dat in ieder geval een hond zijn commando's kent (zit en blijf) en een beetje naar het baasje luistert, anders is het best lastig. Het is dus een samenwerking tussen dier, baasje en fotograaf.

Als je hond een favoriet speeltje heeft waarmee je altijd de aandacht krijgt, neem deze dan vooral mee.

Ideeen zijn altijd welkom, mocht je iets in gedachten hebben, schroom dan niet om je idee met me te delen. Misschien kent je hond een commando dat erg leuk zou staan op de foto.

Tussendoor is er ook tijd voor je hond om even rond te snuffelen. Ook voor hen moet een leuke gebeurtenis zijn

Je krijgt zo rond de 10 en 20 zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto voor afdruk, (aantal kan verschillen, ligt een beetje aan de hond, is de hond schuw of lekker spontaan, vind de hond het leuk of een beetje spannend) en uiteraard de kleinere bestanden voor plaatsing op het web. (deze zijn voorzien van subtiel logo) De bestanden krijg je toegezonden via Wetransfer.

Ik lever geen onbewerkte bestanden, dus je krijgt niet alle foto's die gemaakt zijn tijdens de shoot.

Elke foto krijgt een individuele, zorgvuldige behandeling. Op die manier zorg ik ervoor dat elke foto de aandacht krijgt die deze verdient. Iedere hond is natuurlijk anders, maar ik heb al zoveel verschillende soorten voor de lens gehad dat ik me goed kan aanpassen aan elke situatie en elke hond. Dus ook aan die van jou! .

*Met oog op auteursrecht vraag ik je rekening te houden met het volgende: Alle foto's blijven eigendom van Roxyfotografie.nl. Foto's zijn alleen voor prive gebruik. Als de foto's op een website of welk ander medium dan ook gebruikt worden, gaarne bronvermelding. (Roxyfotografie.nl) Gebruik van foto's voor commerciele doeleinden of fotowedstrijden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Ik gebruik vaak foto's voor promotie of eventueel fotobewerkingen, maar zal dit altijd eerst overleggen met de eigenaar van het betreffende dier.

of laat een bericht je achter op mijn facebookvoor prijs informatie en datum stuur een berichtje

about me
studio