Even mijzelf voorstellenMijn naam is Roxy van Zanten ik ben geboren op 02-09-1981.Ben moeder van 2 prachtige jongens (2017-2014) en met mijn partner ben ik 20 jaar samen.

Sinds 2011 ben ik begonnen met fotograferen in de natuur. Alles wat loopt en kruipt en springt en vliegt........... trekt wel mijn aandacht en zijn ook graag mijn onderwerpen die ik vast wil leggen. (zie mijn natuurfotografie map).


in 2018 ben ik begonnen met fotoshoppen van mijn foto's en probeer leuke fotomanipulatie's met mens en dier te maken. Maar dieren hebben mijn voorkeur ze geven een grotere uitdaging, om dat ze niet kunnen poseren. Dus zoek de juiste houding om een mooi beeld te maken,Ik heb me zelf in korte tijd een weg weten te vinden in het zo groot programma fotoshop. ik ben geen expert in fotoshop gewoon een groot fan ervan en ik ben er nog lang niet uit geleerd, ik leer elke dag weer wat nieuws bij en dat maakt het zo leuk.


en daar naast


Bij een vriendin haar honden school kan ik een ruimte huren.(Of bij u thuis als u de ruimte er voor hebt.) kan ik fotos maken van u en/of uw huisdier. Ik geniet van het contact met mens en dier en de liefde die de baasjes voor hun huisdieren voelen.

Ben begonnen met honden..... toen kwam de vraag doe je ook katten en weetje wat een uitdaging en heerlijk eigenwijzen beesten zijn dat genieten daar echt van.

En toen kwam de vraag of paarden ook tot de mogelijkheden behoren en zo langzaam aan werd mijn aanbod groter.

Door mijn ziektes HMS/EDS/CVS/REUMA kan ik niet zo vaak als ik zou willen. Maar in de dagen dat het minder gaat sta ik zeker niet stil ik ben bezig mijn bewerking in lightroom en fotoshop uit te breiden en daar gaat ook veel werk in zitten maar dat zie je later in de na bewerking van de fotos ook weer terug.

Heb je meer vragen of wil je meer over me weten vraag het gerust en stuur me een berichtje

of laat een bericht je achter op mijn facebook pagina of op InstagramGroetjes Roxy
about me